Verwerkte producten

Het fruit dat minder geschikt is om uit het vuistje te eten, wordt zoveel mogelijk verwerkt.

 

Sap

  • In een ecologische verpakking van 1.5 l of 3 l met handig tapkraantje.
  • Keuze uit appelsap, appel-peersap en appel-krieksap.
  • Eén jaar houdbaar na productie, na opening zestig dagen in de koelkast.

 

Appelsap 

  • In glazen fles van 0.750 l.
  • Schudden voor gebruik.
  • Eén jaar houdbaar na productie, na opening beperkt houdbaar in de koelkast.

Appelmoes

  • In bokalen van 580 ml en 850 ml.
  • Twee jaar houdbaar na productie, na opening beperkt houdbaar in de koelkast.

 

Appel of perengelei

  • In bokalen van 190 ml.
  • Zeer lekker op de boterham, op paté, in natuur-yoghurt of platte kaas.
  • Twee jaar houdbaar na productie, na opening beperkt houdbaar in de koelkast.

Honing 

  • In bokalen van 500 g.

  • Jaarlijks plaatst een imker meerdere bijenkasten in de boomgaard vanaf april tot en met augustus/september. Bijen zijn heel nuttige insecten, vooral op het vlak van bestuiving. Tijdens de bloeiperiode van de bomen hebben ze in de boomgaard dus een grote taak te vervullen. Naast de bestuiving, zorgen ze ook voor honing. De maanden april, mei en juni zorgen voor lentehoning en de maanden juli, augustus en september voor zomerhoning. 

  • Onbeperkt houdbaar.

Perenstroop

  • Puur ingedikt sap van 80% peer, 20% appel.
  • Geen toegevoegde suiker.
  • Zeer lekker op de boterham of in de saus van stoofpotjes.
  • Zeer lange houdbaarheid.